BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

16 Νοε 2009

*To Twilight στα Peoples Choice Awards

Το "Twilight" είναι το φαβορί στις κινηματογραφικές κατηγορίες των Peoples Choice Awards καθώς απέσπασε τις περισσότερες υποψηφιότητες.
Μεταξύ των βραβείων που διεκδικεί το "Twilight" είναι το Favorite Movie και το On-screen team για τους Robert Pattinson, Kristen Stewart και Taylor Lautner. Ο Robert Pattinson διεκδικεί ακόμα το βραβείο Favorite Movie Actor ενώ ο Taylor Lautner διεκδικεί το βραβείο Breakout Movie Actor. Η Kristen Stewart από την πλευρά της είναι υποψήφια στην κατηγορία Favorite Movie Actress.
Στην κατηγορία Favorite Movie το "Twilight" θα βρεθεί αντιμέτωπο με τις ταινίες: "Harry Potter and the Half-Blood Prince", "Star Trek", "The Hangover" και "The Proposal".

Εκτός από τον Robert Pattinson το βραβείο Favorite Actor διεκδικούν ακόμα οι: Brad Pitt, Hugh Jackman, Johnny Depp, Ryan Reynolds. Στην κατηγορία Favorite Movie Actress η Kristen Stewart θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις: Anne Hathaway, Drew Barrymore, Jennifer Aniston και Sandra Bullock.
Στις μουσικές κατηγορίες των βραβείων, ο Eminem, η Beyonce, ο Jay-Z, η Britney Spears και η Taylor Swift απέσπασαν τις περισσότερες υποψηφιότητες. Το βραβείο Favorite Male Artist διεκδικούν οι: Eminem, Jason Mraz, John Mayer, Keith Urban, Tim McGraw. Στην κατηγορία Favorite Female Artist υποψήφιες είναι οι: Beyonce, Britney Spears, Carrie Underwood, Pink και Taylor Swift.

Οι Eminem, Flo Rida, Jay-Z, Lil Wayne και T.I. θα βρεθούν αντιμέτωποι στην κατηγορία Favorite Hip-hop Artist. Στην κατηγορία Favorite Pop Artist υποψήφιοι είναι οι: Britney Spears, Katy Perry, Lady Gaga, Taylor Swift και Black Eyed Peas. Το βραβείο R&B Artist διεκδικούν οι: Alicia Keys, Beyonce, Jennifer Hudson, Mariah Carey και Usher.